Wij geven u graag vrijblijvend advies over alles wat met brandwerendheid of brandvertraging te maken heeft. Neem vandaag nog contact op met de specialisten van FireGuard voor toepassing welk systeem, productverbruik of laagdikteadvies.

Bent u op zoek naar brandwerende of brandvertragende coating, maar weet u niet wat u nodig heeft? En u weet ook al helemaal niet hoeveel? FireGuard is de specialist op het gebied van brandwerende en brandvertragende coatings voor staal, hout en beton. Vandaar dat wij u precies kunnen vertellen wat u nodig heeft. Het enige wat u hoeft te doen is het laagdikteadvies formulier invullen, simpel toch?

Dit laagdikteadvies is echter alleen gemaakt voor brandwerende coatings op staal. Heeft u nou iets anders wat brandwerend of brandvertragend gemaakt moet worden, dan kunt u ons bereiken op onderstaand telefoonnummer voor advies of vragen. Ook kunt u kiezen om even een e-mail te sturen en wij geven u snel een brandveilig antwoord.

Voor brandwerende afdichtingsproducten kunt u ook bij FireGuard terecht. FireGuard heeft een breed assortiment brandwerende afdichtingsproducten waarmee altijd een oplossing voor uw situatie beschikbaar is. Voor al uw vragen over brandwerende afdichtingsproducten kunt u contact met ons opnemen.

Waarom brandwerende coating voor staal?

Advisering

Wij van FireGuard geven u graag vrijblijvend advies over alles wat met brandveiligheid te maken heeft. Bel ons nu voor antwoord op al uw vragen!

Weet u al welk product u nodig heeft en de hoeveelheid hiervan? Neem dan een kijkje in de webshop.

Laagdikteadvies

Weet u al precies wat u nodig heeft? Vul dan hier het laagdikteadvies formulier in om erachter te komen hoeveel kilo u precies nodig heeft van een van onze producten. Na het invullen en terugsturen ontvangt u zo snel mogelijk een passend advies.

Brandwerende doorvoeringen

Wij van FireGuard bieden u verschillende oplossingen voor al uw brandwerende doorvoeringen. Zoals brandmanchetten, steenwolplaten, brandwerende acrylaatkit, brandwerende acrylaatpasta/coating etc.

U kunt ons altijd benaderen zodat wij u een advies kunnen geven, het is ook mogelijk dat wij op locatie langskomen om een gerichter advies te kunnen geven voor uw vragen over doorvoeringen

Door ons brede assortiment brandwerende afdichtingsproducten is er altijd een oplossing voor uw probleem.